Image Map

Nicodim Munteanu
Patriarh al României
primul director al seminarului

   Elevii claselor primare, de la Seminarul Teologic Ortodox "Sf. Apostol Andrei" din Galati, au organizat o activitate de voluntariat, în cadrul proiectului "Din inimă dăruim!". Elevii au confectionat produse handmade, ce au fost in cadrul Târgului de Mărțisoare, desfășurat în data de 03 martie. La această activitate au fost implicați și părinții elevilor.
   Activitatea a avut ca scop caritabil dăruirea de fructe și dulciuri bătrânilor de la ,,Azilul de Bătrâni" de pe strada Războieni.
   Ne bucurăm ca suma de 1250 lei, obținută în urma activității desfășurate, va aduce un zâmbet pe chipul bunicilor noștri!
   Cele care au coordonat activitatea sunt : Prof. Înv. Primar Tofan Virginia, Prof. Înv. Primar Bălănică Mihaela-Monica, Prof. Înv. Primar Ghenea Georgiana, Prof. Înv. Primar Porumb Daniela, Prof. Înv. Primar Dănăilă Crenguța.

Tradiție

În data de 14 noiembrie 1864, prin Decretul domnesc al domnitorului Alexandru Ioan Cuza, şcoala duhovnicească a Consistoriului Eparhial de la Ismail, înfiinţată în 1857, este ridicată la rangul de Seminar teologic

IPS Arhiepiscop Casian

Capela seminarului | istoric

Revista seminarului

axios1 fata final web

Sinaxar